Adverteren

Trendcollector in het kort

TrendCollector brengt dagelijks 2-3 artikelen op gebied van alles wat met style & life te maken heeft. Denk aan vers gespotte fashion trends, originele online vondsten, interieur ideetjes, DIY’s en recepten, bijzondere webshops… en nog meer! Hiermee richten wij ons op een vrouwelijke doelgroep, midden tot hoog opgeleid, met name in de leeftijd van 18 – 35 jaar.

Adverteermogelijkeden

TrendCollector is met een live-datum in augustus 2013 nog piepjong, maar met veel ambitie. Ter introductie bieden we lage tarieven aan voor adverteren en staan we open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Stuur gerust een mailtje naar adverteren@trendcollector.nl of via contacteer ons via onderstaand contactformulier!

Voorbeelden van mogelijkheden:

  • Banner in de rechter bovenhoek, zichtbaar op alle pagina’s, behalve de home page.
  • Advertorial: een artikel door ons geschreven aan de hand van uw input, incl. beeld en link(s). Dit artikel ziet er net zo uit als andere artikelen op TrendCollector, maar krijgt een klein watermerkje ‘sponsored’ en blijft 3 maanden online staan binnen een passende categorie (bijv. Fashion of Beauty). De advertorial wordt doorgeplaatst op Facebook en Twitter.
  • Vermelding voor shops: een advertorial over uw webshop inclusief beeld en links. Dit artikel wordt op de dag van ingang bovenaan geplaatst en staat dan ook bovenaan op de homepage. Daarna blijft de vermelding 6 maanden staan op de pagina Shopping. Na 6 maanden kunt u ervoor kiezen de vermelding te verlengen, deze komt dan opnieuw bovenaan. De shopvermelding wordt doorgeplaatst op Facebook en Twitter.
    Ter introductie is het tarief voor een halfjaar vermelding nu extra voordelig!

Voorwaarde voor adverteren op TrendCollector is dat wij de advertentie en de geadverteerde producten of diensten vinden passen bij onze doelgroep en uitstraling.

PR & Media

Heeft of vertegenwoordigt u een merk of producten die interessant kunnen zijn voor TrendCollector? Persberichten mogen naar pers@trendcollector.nl. Adresgegevens t.b.v. pers kits zijn op te vragen via mail of onderstaand contactformulier.

Jouw naam *

Jouw e-mail adres *

Onderwerp

Jouw bericht *

velden met een * zijn verplicht