Contact

About

TrendCollector is er voor je dagelijkse dosis trends en inspiratie op gebied van alles wat met style & life te maken heeft. Denk aan vers gespotte fashion trends, originele online vondsten, interieur ideetjes, DIY’s en recepten, bijzondere webshops… en nog meer!

Dit online magazine werd in 2013 opgezet door Barbara. Zij werkt fulltime als designer voor een bekend Nederlands fashion label én is daarnaast al bijna 6 jaar editor van een Nederlandse beautysite, dol op koken & culi, heeft passie voor ondernemen en liefde voor alles wat mooi is.

Als aanvulling op de vele inspirerende fashion blogs die er op het web te vinden zijn, word je op TrendCollector kort maar krachtig op de hoogte gehouden van zo’n beetje alles dat trendy of inspirerend is en het leven leuk maakt. Lekker veel plaatjes + weinig tekst = hap-klare trends. Enjoy!

PR & Media

Heeft of vertegenwoordigt u een merk of producten die interessant kunnen zijn voor TrendCollector? Persberichten mogen naar pers@trendcollector.nl. Adresgegevens t.b.v. pers kits zijn op te vragen via mail of onderstaand contactformulier.

Adverteren

TrendCollector is met een live-datum in augustus 2013 nog piepjong, maar met veel ambitie. Ter introductie bieden we lage tarieven aan voor adverteren en staan we open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Stuur gerust een mailtje naar adverteren@trendcollector.nl of via onderstaand contactformulier!

Jouw naam *

Jouw e-mail adres *

Onderwerp

Jouw bericht *

velden met een * zijn verplicht